Groepslessen YOGA (Start met yoga)

Wil je graag starten met yoga, maar voel je je als beginner niet zo comfortabel? Heb je al wel eens yoga gedaan, maar weet je eigenlijk niet echt wat je doet? Denk je dat je lenig moet zijn voor yoga? Wil je minder stress, meer ontspanning in je lichaam en in je hoofd? Schrijf je dan in voor de reeks ‘starten met yoga’! De perfecte basis om op een goede en verantwoorde manier te starten met yoga. Je leert je eigen mogelijkheden kennen op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. Daarnaast ontwikkel je ook je concentratie, flexibiliteit, kracht, ontspanning en rust.

Je leert in 3 lessen van telkens 2,5u op een correcte manier de basis yogahoudingen en je krijgt aanwijzingen om deze aan te passen aan de mogelijkheden van jouw lichaam. Je maakt kennis met alle basistechnieken, dus ook ademhalingstechnieken, relaxatie en meditatie. Je leert luisteren naar jouw lichaam en de beweging en de adem te synchroniseren met elkaar. Na deze reeks heb je een goede en veilige basis opgebouwd om in te stappen in de wekelijkse yogales of een volgende reeks.

Spring eens uit je comfortzone en start met een ‘open-mind’ aan jouw yoga-avontuur!

Startdatum 22-01-2022 09:30
Aantal vrije plaatsen 4
Prijs per persoon 60 € voor de reeks
Locatie Turnzaal Vrije Basisschool De Springplank

Wij accepteren geen inschrijvingen meer

Groepslessen YOGA (reeks 3 - 10 lessen)

Een wekelijkse les viniyoga waarbij je voldoende aanwijzingen krijgt om de oefeningen aan te passen aan jouw lichaam. Dat kan met onze groepslessen viniyoga! De lessen bevatten de yogahoudingen, relaxatie, ademtechnieken en meditatie. Voor deze wekelijkse groepsles viniyoga is enige basiskennis van yoga gewenst. Elke donderdag van 20u00 tot 21u30, uitgezonderd feestdagen en schoolvakanties. 

Wil je graag starten met yoga, of heb je al wel eens yoga gedaan maar maar voel je je niet zo comfortabel om meteen de wekelijkse lessen te volgen? Dan raad ik je aan om eerst onze reeks van 3 lessen ‘start met yoga’ te volgen. Stuur me hiervoor gerust een mail voor de nieuwe data.

Startdatum 21-04-2022 20:00
Aantal vrije plaatsen 14
Prijs per persoon 120€/reeks, 15€/les of beurtenkaart zie details

Wij accepteren geen inschrijvingen meer